2018'de En İyi 7 En İyi Video Dönüştürücü Yazılımı

2018'de En İyi 7 En İyi Video Dönüştürücü Yazılımı




2018 yılında Top 7 En İyi Video Converter Yazılımı: Merhaba Guys, 2018 yılında en iyi video dönüştürme yazılımı mı arıyorsunuz? Doğru yerde olduğunuzu söylemeliyiz. Bugün bu bölümde Top 7 En İyi Video Converter Yazılımını 2018'de paylaşacağım. O yüzden gidip sizin için uygun olanı kontrol et.

2018'de En İyi 7 En İyi Video Dönüştürücü Yazılımı

Bu yazılım sadece videoları düzenlemek, resim, ses ve videoyu başka bir formata dönüştürmek isteyenler için. Şimdi size yazılım açıklamasını anlatacağım ve indirme linkini vereceğim. İstediğiniz aşağıdan seçin ve indirin.

1. WonderFox DVD Ripper Pro:

Bu DVD Ripper Pro yazılımı ile herhangi bir DVD formatlı videoyu AVI, MP4, WMV, iPad, iPhone, Android formatına dönüştürebilirsiniz. Dönüştürülen video kalitesi bu yazılım için çok iyi. Herhangi bir videoyu dönüştürmek çok az zaman alır. DVD Ripper Pro mükemmelliğe yakın. Potansiyel olarak karmaşık bir görev alır ve inanılmaz derecede hızlı ve basit bir şekilde sunarken, inanılmaz seçenekler ve çıktı formatları sunar.

 2. HD Video Converter Factory Pro:

Aynı zamanda bir video dönüştürme yazılımıdır. Ancak, herhangi bir HD videoyu başka bir formata dönüştürmek istiyorsanız, bu yazılımı kullanabilirsiniz. Bu yazılım ayrıca, başka bir biçimlendirilmiş videoyu HD videoya da çeker. Sadece dönüştürmekle kalmaz, bu yazılımın bazı düzenleme özellikleri vardır. Bu HD Video Converter Factory Pro yazılımını aşağıdaki linkten tamamen ücretsiz indirebilirsiniz.

3. Video Converter Factory Pro:

Başka bir video dönüştürme yazılımı. Eğer düşük kalitede yüksek kaliteli video almak istiyorsanız o zaman bu yazılımı kullanabilirsiniz. WonderFox Video Converter Factory Pro, hepsi bir arada, hızlı, güvenilir ve kullanımı kolay bir video dönüştürme yazılımıdır. 200'den fazla video / ses formatı desteklenmektedir. Her kullanıcının taleplerini karşılamak için sıkça kullanılan yeni formatlar sürekli olarak eklenir.
WonderFox, hiç olmadığı kadar 50X daha hızlı dönüşüm hızı üreten benzersiz bir kodlama teknolojisine sahiptir. Dahası, WonderFox toplu dönüştürme işlevi, video dosyalarını dönüştürürken çok fazla zaman kazanmanıza yardımcı olabilir. 50 videoyu, diğer video dönüştürücülerden daha hızlı bir hızda bir kerede dönüştürebilirsiniz. 0-Quality-Loss Garantili , ek olarak, bu hızlı Video Converter yerleşik bir video editörü, video birleştirmek, klip veya kesme video kırpmak ve video kırpmak yanı sıra evinize dokunmak için dikkate değer efektler ekleyebilirsiniz video yaptı.

4. Video To GIF Converter:

Bence GIF'i biliyorsun. Evet, videonuzu hareketli bir resme dönüştürmek istiyorsanız, bu video GIF dönüştürücüsüne yardımcı olacaktır. Animasyonlu görüntü oluşturma, bir videonun küçük bir bölümünden bu yazılımın eseridir.

5. Video Watermark:

Reklam videonuza filigran eklemek isterseniz Video Filigran yazılımını kullanabilirsiniz. Bir videoya filigran eklemek çok kullanışlı bir yazılımdır Video Filigran Yazılımı   , video dosyalarına kimlik imzası, sahiplik metni, şirket logosu ve hatta geometri grafikleri ekleyerek Video Telif Hakkı'nı korumaya odaklanır . Bu video filigran yazılımı  100 + ücretsiz görüntü filigran malzemeleri sunmaktadır . Kullanıcı dostu bir arayüzle, herhangi bir video dosyasında kişiselleştirilmiş filigranı damgalamak için mükemmel bir çözümdür.
Ayrıca, bu Video Filigran Yazılımı, videoyu farklı biçimlere dönüştürmek için profesyonel bir video dönüştürücü olarak kullanılabilir ve ayrıca videodan anlık görüntü yakalayabilir.

6. Document Manager:

Bu bir video düzenleme yazılımı değildir. Ancak dosya belgelerinizi yönetmek istiyorsanız, bu belge yöneticisini kullanabilirsiniz. Bu yazılım ayrıca herhangi bir belge veya klasörün bir parola ile şifrelenmesini de sağlar. Bir şekilde bu yazılımı kullanabilirsiniz yaşlı kilidi veya şifre koruyucusu.

7. DVD Ripper Speedy:

WonderFox Free DVD Ripper Speedy, DVD koleksiyonunuzu dönüştürmenize izin veren ücretsiz bir uygulama. App kullanımı gerçekten basit ve sezgisel ve iyi yapılandırılmış bir taze kullanıcı arayüzü var, biraz temel olsa da.
WonderFox Free DVD Ripper Speedy ile DVD'lerinizi dijital video dosyalarına dönüştürebilirsiniz, böylece çeşitli cihazlarda keyfini çıkarabilirsiniz. Uygulama, içeriğinizi ihtiyacınız olan şekilde değiştirmenizi, geliştirmenizi ve dönüştürmenizi sağlar. WonderFox Free DVD Ripper Speedy, içeriği kopyalayıp duraklatmanıza, daha sonra devam ettirmenize veya tüm DVD filmlerini veya yalnızca seçili başlıklara dönüştürebilirsiniz.
Temel Özellikler:
  • CSS ve bölge kodu korumasını çözün.
  • DVD içeriğini sıfır kalite kaybı ile sadece 5-10 dakika içinde dönüştürün.
  • Esnek ayarlar.

Sonuç:

2018'de En İyi 7 En İyi Video Dönüştürücü Yazılımı hakkında bu yazıyı beğeneceğinizi umuyoruz. Herhangi bir ocak veya öneriniz varsa, yorumlar bölümünde aşağıdaki yorumlarınızı bırakmaktan çekinmeyin.  Teşekkürler, Lütfen arkadaşlarınızla paylaşın.

Yorumlar